vadsomhelst

Alla inlägg under februari 2009

Av Åsa - 8 februari 2009 20:52

Hej
Har haft en skön helg i husvagn. Minus tjugo grader kallt ute och det var rätt kyligt. Snön har fallit hela helgen och det har blåst en aning - så riktigt mysväder för att sitta i en varm husvagn! Lördag kväll satt jag och Emmy uppe och skrattade till Rosa pantern. Brudarna och Peter har trots kylan varit och åkt i backen ett par varv. Min rygg hakade upp sig lördagförmiddag då jag snöt mig. Snöt(?)! Nej, den tål inte mycket... Idag passade jag på att städa genom hela vagnen och förgården när alla var ute. Nästa gång vi kommer upp är det riktigt fint!

Ser att nån kan tänka sig ta hand om djuren då vi åker till TURKIET i augusti. Tack snälla vänner!
DÅM Ä JU SÅ DÖLLIDA mina vovval - Dally och Vild-Wilda!!
Eller hur?!?

Av Åsa - 6 februari 2009 17:50

Hej vänner


Idag har Emmy duschat Sally. Oj vad Emmy är duktig! Själv duschade jag Wilda och det känns skönt att hon börjat acceptera att duscha... Dom blir så fina när de är fräscha och luktar gott, att man skulle kunna ha dom i sängen..!

Ha en trevlig helg så hörs vi på söndag!

Av Åsa - 5 februari 2009 18:20

Hej alla!
Idag var jag med bokslutet till revisorn. Skulle vara kl nio i Luleå och det hann jag. For först förbi syrran så voffsarna skulle få vara med "moster". I hissen upp åkte även två kvinnor som visst hade sagt "oj så söta små prinsessor". (Jag vet - mina hundar har den effekten på folk ;)! Eller då menar jag de som GILLAR hundar, andra kan ju ha mindre positiva utlägg, men dom har ju FEL!!)

Tack syrran att du kunde offra dig så de slapp sitta i bilen och vänta! Hoppas inte bara att du hann bli förkyld av att du vädrade ut hela lägenheten, ej heller att du blev tvungen städa hela eftermiddagen för att inte bli sjuk...!

Men jag säger vilket väder! Och då menar jag inte nå bra väder. Det enda positiva är att det snöar lite mer. Men det blåser och driver - inte kul! Och i Luleå var det full storm, helvete så kallt det var! Varför blåser det så mycket där?? Enda gången det är vindstilla det är då vinden vänder.

Väl hemkommen till favvo-kommunen så åkte jag förbi min farfar för att klippa honom. Det är inte mycket att klippa så det går rätt fort. Men det är kul att en 85-årig farbror är så pass "fåfäng" att han bryr sig så fort det blir lite långt vid öronen och nacken. Han ska ju till doktorn och behöver se proper ut. Minns min farmor som alltid sa att jag inte skulle klippa för kort så han såg ut som en huligan!
Nu har jag skjusat flickorna till slalombacken så jag ska göra ett ryck här hemma. Ha det bra!

Vad sysslar du med en torsdagkväll som denna?

Av Åsa - 4 februari 2009 21:42

Klippningen blev som jag trott, inte många har sett att jag lagt ut 400 spänn på håret...
Har idag suttit med min mor på läkarstationen eftersom hon mest troligt har drabbats av vinterkräksjukan. Hosta, trött. Provade därför ett annat husmoderstips:
Svälj fem/sex hela vitpepparkorn - och du blir inte magsjuk! Så nu hoppas jag att min kära mamma inte smittar mej. För övrigt är jag inte så rädd för magsjuka, får jag det så får jag det. Bara inte övriga familjen blir sjuk.


Inte många har hört av sig och anmält sig till hundvakt... Min svägerska ringde idag så jag tänkte att hon var på hugget. Men inte det. Är dom rädd att de måste åka på nån utställning?? Inte alls! Skulle inte begära mer än att de får mat och vatten och kärlek. Bara Maria i Skellefteå skulle jag be att hon tar med Wilda på utställning! Men vet inte om det är nån precis den veckan...? Tur i alla fall att jag är ute i god tid, men nog löser det sig på nåt sätt! Eller hur mamma och pappa..?


Ikväll är det dirty, sexy, money!
Följer du den serien?

Av Åsa - 2 februari 2009 20:33

Hej vänner, familj och bekanta...

En efterlysning:
Är det nån som är intresserad av att sköta två Lhasor den 12 augusti och en vecka fram...?

Av Åsa - 2 februari 2009 20:13

Hej vänner - för ovänner finns väl ändå inte...?
Idag har jag jobbat - och det var väldigt kul. Känns kul att kunna skriva så och mena det! Jag är duktigt förkyld och då jag blir förkyld får jag så besvär med mina bihålor så det rinner mer från ögonen än näsan. Oviktigt vetande, men eftersom jag är så förkyld så blir jag påmind av det hela tiden! Men rinixin (?), renexin (?) rinexin (?) INGEN ANING vad det heter men det hjälper då i alla fall.

Är fortfarande irriterad på ungarna 15 år !! som har eldat upp (ned) skolan. Hur dum får man bli?! Hoppas verkligen att de en dag inser vilken katastrof dom har ställt till med. Skulle även önska att kommun drog in på nån resurs (men det går nog inte - då allt redan är indraget?) som dessa idioter nyttjar. Och pengarna kommunen sparar går till att bygga en ny skola. De kommer att minnas vad de gjort livet ut och skämmas. Tror ni att de skäms? Visst måste dom göra det! Det är i alla fall helt ofattbart!! Man undrar vad det blir av såna barn... Knarkare, adovokat eller kontorsråtta precis som mej, ingen som vet! Och hur är föräldrarna, egentligen. Eller var allt bara en tragisk olycka? Ja, säger som de äldre: "-var är samhället på väg?" Moget va`??

Imorrn ska jag klippa mej kl 09 och bli så fin. Förresten - blir nog inte så annorlunda. "-Toppa det bara, jag vill kunna sätta ihop det."

Over and out.

Är du frisk?

Av Åsa - 1 februari 2009 22:18

Får ikväll höra att Lekenskolan här i Älvsbyn brinner. Tydligen har det börjat brinna i en soptunna och det har spridit sig till taket. Vad i helvete händer? Håll för fanken koll på era ungar! Vad är det för fel på ungarna idag?? Det kan ju omöjligt börja brinna helt plötsligt i en soptunna en söndagkväll? Nu måste alla föräldrar börja ta lite ansvar. Och skyll inte på skolan - den har mycket fel i annat kanske. Men föräldrarna har satt barna till världen så lär dom vad som är rätt och fel, uppfostran, tid och omtanke. Var det verkligen så här förr?? Ungar i dag är uppkäftiga och respektlösa. Inte nu ALLA - innan ni hinner skriva ned mej...!! Men några få förstör för många. Vet att jag själv har barn, men jag hoppas att jag gör mitt yttersta för att de ska veta skillnad mellan rätt och fel. Vår kommun behöver skattepengarna till annat än menlösa bränder.

Tack för ordet - ordförande Engström...


Som tur är går våra brudar på Park och inte Leken... Leken är en skola för lågstadiet - försök förklara för de eleverna varför skolan deras brunnit....


Visst blir man arg?

Av Åsa - 1 februari 2009 20:52

Hej

Vi har åkt slalom hela helgen. Oj vad det är kul! Kom upp till husvagn fredagkväll. Jag var massor snorig och inte alls pigg. Lördag var det kalasvädet. Sista januari och hur härligt som helst. Sol och sol. Inte så att du kunde ligga och pressa - men vad solen gör en glad. Idag har jag inversterat i en slalomhjälm. Är det så att man börjar vara gammal då man inte bryr sig hur man ser ut i backen? Tror inte det. Bara mogen att VÅGA ha hjälm. Men visst är jag även snygg i den..! Not.

Det var även nå japaner/kineser/asiater som hyrde skidor och gav i alla fall MIG ett skratt som förlänger mitt liv ett par månader i alla fall. Jag är väl ingen stjärna men VEM SOM HELST är bättre än dom. Vet att man inte ska skratta men kunde inte låta bli. Bambi på hal is är proffs om man säger så - och då en räddade sina stavar genom att kasta dom till säkerhet innan själva fallet, fullkomligt gapflabbade jag. Inte snällt - men tror ni dom fattade då jag skrattade på svenska???

Bilder från backen finns på http://asa.b99.org/Galleri/index.php?dir=%2F090201_galtis. Idag hyrde brudarna snowbord, riktigt duktiga båda två, måste jag säga. Så nu vill vi ha snowbord. Också. I morrn ska jag iväg och jobba igen. Jipppi!
Hörs och ses då vi hörs och ses!


Hur var din helg

Ovido - Quiz & Flashcards