vadsomhelst

Alla inlägg den 5 februari 2009

Av Åsa - 5 februari 2009 18:20

Hej alla!
Idag var jag med bokslutet till revisorn. Skulle vara kl nio i Luleå och det hann jag. For först förbi syrran så voffsarna skulle få vara med "moster". I hissen upp åkte även två kvinnor som visst hade sagt "oj så söta små prinsessor". (Jag vet - mina hundar har den effekten på folk ;)! Eller då menar jag de som GILLAR hundar, andra kan ju ha mindre positiva utlägg, men dom har ju FEL!!)

Tack syrran att du kunde offra dig så de slapp sitta i bilen och vänta! Hoppas inte bara att du hann bli förkyld av att du vädrade ut hela lägenheten, ej heller att du blev tvungen städa hela eftermiddagen för att inte bli sjuk...!

Men jag säger vilket väder! Och då menar jag inte nå bra väder. Det enda positiva är att det snöar lite mer. Men det blåser och driver - inte kul! Och i Luleå var det full storm, helvete så kallt det var! Varför blåser det så mycket där?? Enda gången det är vindstilla det är då vinden vänder.

Väl hemkommen till favvo-kommunen så åkte jag förbi min farfar för att klippa honom. Det är inte mycket att klippa så det går rätt fort. Men det är kul att en 85-årig farbror är så pass "fåfäng" att han bryr sig så fort det blir lite långt vid öronen och nacken. Han ska ju till doktorn och behöver se proper ut. Minns min farmor som alltid sa att jag inte skulle klippa för kort så han såg ut som en huligan!
Nu har jag skjusat flickorna till slalombacken så jag ska göra ett ryck här hemma. Ha det bra!

Vad sysslar du med en torsdagkväll som denna?

Ovido - Quiz & Flashcards