vadsomhelst

Alla inlägg den 27 maj 2009

Av Åsa - 27 maj 2009 11:39

Hej vänner

Nu regnar det och är allmänt grått. Tänkte dock ta mej iväg på en prommis under dagen. Ganska friskt att gå i regn. Det negativa är att glasögonen blir prickiga, men till det brukar jag ta en keps som skydd! Nåt annat negativt med regn är dessa sjukt äckliga maskar som kryper upp på vägen! Det är MASSOR då man börjar titta efter dom! Svårt att gå utan att kliva på dom. Så om ni ser nån med gortexkläder för skydd mot regn, keps för att skydda glasögonen och näsan i vädret för att undvika maskar så är det jag!

Har hunnit vaccinera Bella (hon är ju 12 veckor nu) på morgonen och det gick bra. Emmy är i Storforsen idag med klassen och det verkar också gå bra, har hunnit ringa och kolla! Gillar väl inte riktigt den utflykten vilket jag nämnde för fröken på utvecklingsssamtalet. Men hon försäkrade att dom inte skulle vara vid själva forsen och dessutom skulle hon få hålla fröken i handen! :) Gullig fröken va - som förstår (och hånar!) en orolig mamma..!

I eftermiddag ska flickorna klippas. Majas hår får knappt vidröra en sax så det kommer bara att bli dyrt - utan att synas... Suck.. Emmy blir mer spännande. I ena sekunden vill hon ha snaggat som Pink hade förut (tror jag) sen vill hon ha hårförlängning (vilket inte finns som alternativ) men nu lutar det mot en kort page. Hon är duktig på att våga prova nått nytt och det är kul! Inte som sin mamma i alla fall som har haft samma frisyr väldigt länge nu....


Ha en nice day!


Ovido - Quiz & Flashcards