vadsomhelst

Alla inlägg den 8 maj 2009

Av Åsa - 8 maj 2009 09:34

Hej vänner!
Först vill jag tacka INGELA som håller min gästbok vid liv! Du får skriva hur mycket du vill, det är så roligt med kommentarer och jag längtar till nästa helg då jag får träffa mina hundvänner! I går fick Wilda duscha och hon blev så himla fin! Det är värt varenda minut man står och kammar och borstar och reder tovor, när man får se slutresultatet. Ikväll är det tänkt att bli Sallys tur. Eftersom hon är korthårig går det gode fort.Hon behöver inte duscha lika ofta, men hon blir mé smutsig och just nu tycker jag hon luktar både damm och asfalt...
I helgen är inget speciellt inplanerat, förutom att städa ur husvagn. Den har nu stått en vecka och jag har inte haft inspiration att "ta tag" i den än... Den ska torkas ut och packas ur vintersaker och packas in sommarsaker och bäddas rent. När man bor i den året runt så finns ofta de flesta saker, man fyller ju som på hela tiden med toapapper och tandkräm och allt det som förbrukas. Förhoppningsvis får vi ställa upp husvagn till nästa helg om vi är klara, fast säsongen börjar egentligen först till kristihimmelsfärdshelgen. Men vi längtar så mycket - hela familjen!

I övrigt blir det väl att hålla sig hemmikring, man åker inte gärna runt då man har en nioveckors pissvalp. Alla uppskattar liksom inte det besöket kanske. Och inte går hon lämna hemma nåt längre tag... Taket i inglasningen är grundmålat och kommer förhoppningsvis upp i helgen. Sen blir det väl att tvätta litegrann och torka nåt golv.
Vad har du inplanerat i helgen?

Ovido - Quiz & Flashcards