vadsomhelst

Alla inlägg den 11 maj 2009

Av Åsa - 11 maj 2009 21:00

Hej vänner

Vad tycks? Snyggt golv mot den allergimatta som låg tidigare. Känns rent. 
Inglasningen är klar så när som att putsa rutor. Sen ska den inredas med nå slags möbler. Förslag?? Vet inte vad jag vill ha i den. Nåt enkelt vill jag ha. Inte för stort eftersom inglasningen inte är så stor. Dessutom använder vi den inte mycket eftersom vi sällan är hemma.... Men nåt skönt att sitta på och dricka en kaffetår eller en slasch då grannfrun bjuder (!) - hon gillar att dricka slasch i inglasningen, och jag med...!

Av Åsa - 11 maj 2009 12:23

Igår var vi en sväng till svägerskan och hennes familj sen hann vi en sväng till svärmor och svärfar. (En sväng och sväng. Vi svänger kanske mer in till mamma och pappa och grannarna. Ofta är besöken en hel dag, då det är en bit att åka...!) I övrigt hände inte mycket, Emmy hade buggträning på kvällen. Jag var och kikade sista halvtimmen och blev riktigt impad! Tycker att dom är så duktiga och har avancerat i dansen. Är jag jävig - ja, det kan hända! Men även buggtränaren berömde då de hade uppvisningsdans i ringen. Visst har de mer att lära - men OJ vad bra dom är! 
Att åka bort med tre hundar är som ett litet minizoo... Men det går bra. Tycker dock att dom sköter sig. Det är ju inga vilda stövare precis. Och dom små tar inte mycket plats. Men kan nog tänka mej att det märks då vi åker.

Husvagn blev dock inte städad i helgen. Men i veckan ska det bli! Det var MYCKET roligare att städa den då den var sprillerny! Fast då var den ju TOM. Nu är den fullsmockad med saker. Saker som ska bäras ut och inte följa med på sommarturné. Skåparna är fulla så de måste först tömmas innan man kan torka dom. Well, well, åker förhoppningsvis i väg med den till helgen och då får vi vår gård tillbaka! Skönt! Med en gård stor som till en personbil är det trångt med husvagn, kåpsläp, firmabuss och personbil...
I veckan blir det väl lite läxor, flickorna ska även till tandis på onsdag, kanske havsbadet på fredag. Och utställning till helgen. Jag ska inte ställa nån utan bara vara publik och låta Wilda följa med och bli lite sugen på att få visa upp sig i ringen. :)
Ha en skön måndag!

Ovido - Quiz & Flashcards