vadsomhelst

Alla inlägg under januari 2009

Av Åsa - 23 januari 2009 23:18

Har just hällt bort skurvattnet och väntar att tvättmaskinen ska bli klar. Hinner inte med nån städning i helgen så jag har gjort bort det ikväll - skönt!

Idag har jag jobbat mitt näst sista pass i Boden. EN dag kvar nu! Efter jobbet for vi till sporthallen för att förbereda dansdragets tävling inför morgondagen. Ska bli så kul! Halv elva till tolv, ska jag och Åsa Nilsson stå i kiosken. Peter sitter i insläppet med Niclas mellan tolv och två. Efter tre trodde dom att Emmy och Williams grupp ska dansa. Hoppas bara vi hinner se så mycket som möjligt...! Fyrtioårskalaset som vi är bjudna på börjar klockan sex, och eftersom jag ska vara "lekledare" och hålla i lite allsång (!) så är det nog bäst vi är på plats när kalaset börjar. Verkar bli en heldag med gasen i botten. Ska bli så spännande att få se "plats på scen för Emmy Engström och William Wikström i en bugg"!  Emmys kompis ska också bugga - om nu bara danspartern blir frisk! Han har varit sjuk i veckan så det har inte blivit nån träning. Nackdelen med pardans, kan man säga. Lycka till alla fyra! Eller hela Dansdragets dansare förresten!

Storbruden kan göra en mallig..! Hinner nog med en dusch innan tvättmaskinen är klar. Sen väntar ett par timmar i sängen innan klockan ringer.


Du håller väl nu alla tummar nu för Emmy och William?! (ja - kanske inte då Lisas familj..:)

Av Åsa - 22 januari 2009 21:35

Hej

Efter middagen tog jag voffsarna och gick på promenad till mamma och pappa medan resten av familjen tog bilen. Det lät väl hurtigt? Sen hade mamma bakat semlor så då skyndade jag att stoppa tillbaka alla milligram som jag eventuellt hade tappat under prommen. MEN gud vad gott med semlor!
Var ju till stan i dag och lämnade in bilen, det gick riktigt bra. Hann runt på flera affärer och då jag var klar var bilen med klar. Köpte bla en skitsnygg skjorta. Imorrn blir en stressig dag så nu har jag inte tid sitta här nå mer...

Gillar du semlor?

Av Åsa - 22 januari 2009 08:12

Godmorgon!
Har just skjutsat barnen till skolan - och ätit fruktost. Kursen igår gick ursinnigt BRA. Det var ett härligt gäng. Till det sista kurstillfället så hade jag köpt windsorkaka. Hur gott som helst! Åt två bitar! De fick bla göra en utvärdering (som inte jag hade gjort, utan det var dom som hade lejt oss att hålla kursen som ville ha en utvärdering). Kolla de snabbt igenom vad de skrivit för jag var ju nyfiken(!) och det var roligt att läsa. Alla verkade nöjda men på "övrigt" så fastnade en synpunkt  i huvudet på mig: "Läraren hade en verkligt skön dialekt att lyssna på". Hmmmm - man kan fråga sig hur man låter. De bor ju faktiskt bara knappt fem mil bort. På han lät det som jag kom från en helt annan del av Sverige...!


Idag ska jag till Piteå och serva bilen, tänkte hinna en sväng in i stan, hinner förhoppningsvis tillbaka till Emmys utvecklingssamtal. Träffa Pernilla för att planera lördagens fest. Hinna med kontoret en sväng - löner i morrn, ni vet! Laga nå middag, plocka , städa och tvätta - sånt som man bara ska hinna mellan allt annat. JA NI VET!


Hur är din torsdag?

Av Åsa - 21 januari 2009 09:55

Hej. Idag börjar jag ju tre eftersom jag ska hålla den SISTA datakursen - NÅGONSIN..? Känner värt att fira! Brukar bjuda på kaffe och en frukt vid halv åtta, men idag tror jag att jag slår på stort med en Windsorkaka! Känner - värt att fira!
Vaknade för övrigt med huvudvärk. Inte kul, men jag tror allt blir bättre om vi bara kunde vrida fram tiden en vecka... Igårkväll tvättade jag och städade vindan för övrigt händer inte mycket. Har surr-Maja hemma, hon snorar och hostar. Men hon är så MYSIG att ha runt sig :)....

Ha en SKÖN onsdag...


Är du frisk?

Av Åsa - 19 januari 2009 21:39

Hej vänner

Idag har jag jobbat i Boden och det är nu bara en vecka kvar!! Sen har jag varit ute och sprungit - nä på prommis - med Monkan. Hon hade högt tempo så jag fick faktiskt be henne stressa av. Riktigt skönt med en prommis! Och Monkan - du är ett härligt sällskap! Hör av dej nästa gång du ska ut och röra på dej! Sen har jag hunnit sitta lite och förbereda inför bokslutet. Ätit palt hos mamma och pappa! OJ SÅ GOTT! Tack för god mat mamsen! Lyxigt är det att ha jobbat en hel dag, hem öppna posten, åka till mamma och pappa och ät GOD MAT...! Fick med mej två paltar till lunch i morrn. Sparar där 50 spänn på en dagens!


I morrn är veckans värsta dag. Sämst tycker jag om tisdagar för det känns som man lämnat helgen för längesen och det är läääänge kvar till helgen. Måndag kan jag överleva för då har jag nyss varit ledig. Men tiiisdag. BLä. Onsdagar känns som man börjar lukta helg igen. Lukta helg...?? Hmmm - måste nog jobba på svenskan.


Vilken är din sämsta veckodag?

Av Åsa - 18 januari 2009 20:51

Hej alla

Idag åkte vi till Luleå. När man far en söndag är det endast Smedjan öppen, förutom hela storheden då. Räckte dock till Peter som var mer än nöjd att slippa följa med på Strand och Shopping. Maja fyndade en jättefin sminkväska. Emmy fick en turkos klänning som hon ska ha på lördag på buggtävlingen, då dom ska vara turkosa. Insåg idag att turkos är inte vinterns färg för det fanns INGENTING att välja på. Så vi blev överlyckliga då vi hittade klänningen på SISTERS. Dyr, men tur då den var på 30%! Dyr eftersom hon säkert bara ska ha den på lördag... Själv fyndade jag ett par tuffa jeans, en cerise polo och en stickad väst till. Färgglatt och vardagsfint! Nu börjar nyheterna att strömma in och det är KUL!!


Imorrn är det jobb igen - fem dagar kvar att köra till Boden...!


Gillar du att fynda på reor?

Av Åsa - 17 januari 2009 14:52

Måste bara vissa så  NYGGA VOVVAL jag har!!
Nyduschade och glada. Dally är dölli och Wilda är....  eh.... nygg men kanske mest galen...

Av Åsa - 16 januari 2009 23:16

Hej
Äntligen helg. Känner att det är mycket att göra nu. Har mycket att göra på jobbet innan jag slutar. Vill ju lämna allt arbete gjort, städat, undanplockat och förberett. Samtidigt är det mycket att förbereda med det nya kontoret. Flytta över allt och få ordning. Dessutom ska det ju bokföras mellanåt... Hemma ska det städas och fejas och bytas gardiner. Vill bädda rent i sängarna, torka golv och tvätta. Voffsarna ska bli helgfina. Få se hur mycket som blir gjort i helgen...

Bäst att gå och lägga sig.


Vad har du för helgplaner?

Ovido - Quiz & Flashcards