vadsomhelst

Alla inlägg den 22 januari 2009

Av Åsa - 22 januari 2009 21:35

Hej

Efter middagen tog jag voffsarna och gick på promenad till mamma och pappa medan resten av familjen tog bilen. Det lät väl hurtigt? Sen hade mamma bakat semlor så då skyndade jag att stoppa tillbaka alla milligram som jag eventuellt hade tappat under prommen. MEN gud vad gott med semlor!
Var ju till stan i dag och lämnade in bilen, det gick riktigt bra. Hann runt på flera affärer och då jag var klar var bilen med klar. Köpte bla en skitsnygg skjorta. Imorrn blir en stressig dag så nu har jag inte tid sitta här nå mer...

Gillar du semlor?

Av Åsa - 22 januari 2009 08:12

Godmorgon!
Har just skjutsat barnen till skolan - och ätit fruktost. Kursen igår gick ursinnigt BRA. Det var ett härligt gäng. Till det sista kurstillfället så hade jag köpt windsorkaka. Hur gott som helst! Åt två bitar! De fick bla göra en utvärdering (som inte jag hade gjort, utan det var dom som hade lejt oss att hålla kursen som ville ha en utvärdering). Kolla de snabbt igenom vad de skrivit för jag var ju nyfiken(!) och det var roligt att läsa. Alla verkade nöjda men på "övrigt" så fastnade en synpunkt  i huvudet på mig: "Läraren hade en verkligt skön dialekt att lyssna på". Hmmmm - man kan fråga sig hur man låter. De bor ju faktiskt bara knappt fem mil bort. På han lät det som jag kom från en helt annan del av Sverige...!


Idag ska jag till Piteå och serva bilen, tänkte hinna en sväng in i stan, hinner förhoppningsvis tillbaka till Emmys utvecklingssamtal. Träffa Pernilla för att planera lördagens fest. Hinna med kontoret en sväng - löner i morrn, ni vet! Laga nå middag, plocka , städa och tvätta - sånt som man bara ska hinna mellan allt annat. JA NI VET!


Hur är din torsdag?

Ovido - Quiz & Flashcards