vadsomhelst

Alla inlägg den 27 april 2009

Av Åsa - 27 april 2009 14:27

Hej

Vilket äventyr! Roligt äventyr! Vi åkte i fredags till Sundsvall och sov på Scandic hotell. Lördag morgon satte vi oss i bilen för att fortsätta mot Jönköping. Stannade i Stockholm vid Kungens kurva och åt på en restaurang. Fortsatte sedan mot vårt slutmål. Det gick väldigt bra. E4:an är snabb och "lätthittad" efter. Det bästa var ju dock att jag körde inte en meter. Visst erbjöd jag att även jag kunde köra och hade körkort, men jag surrade inte utan Peter körde hela vägen... Framme vid hotellet så skulle vi på Willys och handla lite "gåtta", men ville Engströms promenera det lilla avståndet, efter en dag i bilen? Näpp - "Jag vill åka runt och se litegrann, jag är inte less å åka bil", säger Emmy. Kvällen blev dock lugn, vi såg Robinson (Vilka falska människor som finns!) och somnade rätt förväntingsfulla efteråt!

Söndag:
Gårdagen vaknade vi tidigt och åkte till uppfödaren för att hämta Bella - lyckan var total! Första mötet

Första mötet
Värsta sommarvärmen. Vi fick träffa både mamman och pappan och de var mycket trevliga båda två och VACKRA! Såg genast Bellas potential :D, haha.
Fasade dock för hemresan, men den gick HUR BRA SOM HELST. Skojar inte. Var beredd på gnäll, gråt och bajs och pink och kräk i bilen. Men allt det uteblev. Hon sov som en stock och vi stannade och tankade, åt litegrann och rastade henne. För barnen gick det med bra - kan det vara att dom är van att åka bil..? De kollade kartan och hade full koll om var vi befann oss. Väl i Stockholm hade det inträffat en olycka efter E4:an norr ut. Så vi hamnade i en bilkö som förlängde våran restid, annars gick det väl bra.Sover i bilen
Sover tryggt i bilen bredvid Maja.
Däremot hade hon ju sovit bra i bilen så då vi var hemma vid halv ett i natt var det en donna som var rätt pigg... Gnällde då vi la oss men somnade sedan och sov till fem. Jag tog ut henne och hon pinkade direkt.


Ovido - Quiz & Flashcards