vadsomhelst

Alla inlägg under april 2009

Av Åsa - 8 april 2009 08:25

Hej

Igår var det läxförhör för hela slanten. Bokstavligen nötte in glosor. Skillnaden mellan jag och Emmy är att jag kunde inte sova om jag inte kunde alla glosor. 15/15 rätt skulle det vara! Emmy är rätt nöjd med 8/15..! Detta medför att det uppkommer vissa konflikter. Jag tycker hon ska träna mer, medan hon säger "men nu kan jag". Jag vill bara slita mitt hår... Inte lätt. I det falet är hon nog mer lik min syster - eller hur Susanne? Det blir ju inte bättre av att lillasyster snappar upp orden och hinner svara före sin storasyster.

Till middag blev det PALT hos mamma och pappa. Äntligen - det var så gott. Mamma har ju varit sjuk så vi har inte fått nå palt på länge. Visst, jag kan ju göra själv men mammas palt är mammmas palt och den är BÄST! Som tur var hade hon kokat mycket så jag tog hem ett par stycken så vi får en lunch nu i påsk. Tack mamma!
Idag ska jag iväg och handla hela listan lång. Sen ska vovvarna göras påskfina och middag göras, packas klart, ja sånt som man ska göra.
Ha en bra dag!

Av Åsa - 6 april 2009 18:46

I helgen har vi varit till husvagn. Bara vi - våran familj. Jätteskönt!  Verkligen mysigt att vara tillsammans, se tv och bara mysa. Nästa helg blir det mer folk - och det är jättekul det med! Min mamma och pappa ska ju komma och campa, och det tycker vi alla ska bli så roligt! Använda husvagn vintertid, det är bäst. Daniel och Jessika kommer också och sen hoppas vi att grannarna tittar upp en dag. Peters syrra med familj och föräldrar kanske snippar förbi - vem vet..?
Har hunnit tvätta en hel del sen igår när vi kom hem. Tvättkorgen var tyvärr inte riktigt tom heller så det fanns att välja på. Men nu ser jag slutet på berget! 
Flickorna är just och tränar bugg. Dom är ju duktiga! Det ser så roligt ut och jag skulle så gärna vilja kunna bugga med, men min man är inte lika entusiastisk...
För övrigt så väntar jag just nu besök av en barndomskamrat som är uppe  under påsken. I vanliga fall bor hon i Göteborg och där blommar väl tulpanerna redan...!

Av Åsa - 2 april 2009 21:57

Kommer just från stan och det sover i hela huset. Det var folkat i stan och vissa butiker hade lång kö. Esprit hade bla 15% i hela butiken och MQ 20%. Inte illa. Men hitta jag nåt?? Nej, inte det. Såg en del kläder. "Snygg! Men - nej..." Det bästa var räkmackan och kaffet på Ekbergs. Not bad! Handlade dock på Kicks: Ett Loreal läppglans och ett Clinique puder. Tack brudar för trevligt sällskap!

Av Åsa - 2 april 2009 14:15

Hej alla!
Idag har jag så jäkla ont i nacken. Har haft det ett tag nu och tror ju alltid det ska gå om själv. Men icke. Vaknar till samma värk igen. Kan det vara så att jag är otränad..? NÄ - inte JAG va`???  Folk som inte har ont fattar inte hur det är. Visst jag försöker att inte gnälla, men det är svårt då man påminns om värken hela tiden! Jag har ialla fall beställt tid hos Alex i morrn halv två. Hoppas han kan hjälpa mej! Ville inte till honom idag eftersom jag ska på TJEJKVÄLL i ikväll och har jag varit till Alex så VET jag att jag inte orkar nåt! Åker till Piteå ikväll på tjejkväll med två kompisar. Ska inget ha, bara kul att se. Ofta är det så folkat att det inte går att ta sig fram till en provhytt. Men kul att sitta på ett kafé, äta en biskivi och dricka kaffe. Träffa folk och köpa nåt man klarar sig utan.... Vi får väl se vad det blir....

Skulle vilja ha nåt snyggt. Typ som ny frilla, borde byta efter 20 år med samma...

Håjres!

Av Åsa - 1 april 2009 19:10

Hej.
Första april idag och jag kunde inte låta bli att lura flickorna. Jag sa att Fritidsresor ringt och sagt att hotellet vi skulle bo på har brunnit ned. Flickornas panik steg så jag var tvungen rädda dom och sa att "de skulle fixa ett nytt hotell men visste inte vilket det skulle bli. De skulle höra av sig." Paniken sjönk - men jag kunde inte hålla mig för skratt så det blev ett kort ljug! April, april! Annars tror jag ingen lyckts lura mig. Än.

Maja är på kalas på kanis. Det är fyra kompisar som slagit ihop sina kalas och gjort en jättefest! Emmy är hos en kompis och ska snart på buggen. Peter åkte till pappa fram och tillbaka. Själv har jag just gått igenom internet, inte mycket intressant hitta jag. Hundsidorna händer det inte mycket på just nu. Kollat igenom rese-bolagen också. Nån som är sugen på en vecka i solen i maj eller september..?


Have a nice day!

Ovido - Quiz & Flashcards